Otsakorven palkinto 2018 – Nuoret yrittäjät Pohjois-Karjalassa

Nuoria yrittäjiä tukeakseen ja kannustaakseen Otsakorven Säätiö jakaa vuonna 2018 kussakin toiminta-alueensa maakunnassa palkintoja nuorille yrittäjille. Pohjois-Karjalan nuoret yrittäjät palkittiin maakunnallisissa yrittäjäjuhlissa 10.11.18 Joensuussa.

Joni Kakkonen (Mustavaara Oy), Otsakorven palkinto 5000 €

Kontiolahdella toimiva laskettelukeskus Mustavaara Oy on perustettu vuonna 1986 ja se on sukupolvenvaihdoksen jälkeen noussut lyhyessä ajassa kannattavaksi yritykseksi. Yrityksen brändi ja imago on uudistunut. Laskettelukeskuksen toimintaa on kehitetty, laskettelijoiden mukavuutta on lisätty muokkaamalla rinteiden profiilia, laajentamalla välinevuokraamon ja kahvion tiloja, rinteiden valaistusta on lisätty ja panostettu niiden turvallisuuteen sekä kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Jasmin Muqolli (JiiM Restaurants), Otsakorven palkinto 3000 €

Ilomantsilaisen Jasmin Muqollin ravintola Mendin on kasvanut paikkakunnalla käsitteeksi, mikä on suurelta osin yrittäjän välittömän ja mutkattoman persoonan ansiota. Ravintolakokonaisuus on taloudellisesti hyvin hoidettu ja tuotteet ovat kunnossa.

Aapo Kinnunen (Kopola Varastointipalvelut), Otsakorven palkinto 2000 €

Liperiläisen Aapo Kinnusen yritys Kopola varastointipalvelut tarjoaa lämmintä ja kylmää varastotilaa mm. veneiden, autojen ja moottoripyörien talvisäilytystä varten. Lisäksi yritys huolehtii tarvittaessa varastoitavan kaluston kuljetukset, pesut ja huollot.