Otsakorven palkinto 2018 – Nuoret yrittäjät Kymenlaaksossa

Nuoria yrittäjiä tukeakseen ja kannustaakseen Otsakorven Säätiö jakaa vuonna 2018 kussakin toiminta-alueensa maakunnassa palkintoja nuorille yrittäjille. Kymenlaakson nuoret yrittäjät palkittiin Kymen Yrittäjien juhlissa 6.10.18 Kouvolassa.

Sofia Virtanen (Sofia Virtanen tmi), Otsakorven palkinto 2000 €

Yksinyrittäjänä toimiva nuori innovatiivinen yrittäjä tarjoaa kuvauspalveluita erityisesti yrityspuolelle Haminan ja Kotkan seudulla sekä lähikunnissa. Muotokuvien ja kehysten ohella tuotevalikoimaan kuuluvat ilma- ja videokuvaukset. Menestyksen salaisuus on yrittäjän ammattitaito ja jatkuva kouluttautuminen sekä positiivinen asenne. Virtanen on vahva verkostoituja ja panostaa omaan koulutukseen ja kehittymiseen ammattilaisena.

Henri Soikkeli (Metallityöt H. Soikkeli tmi), Otsakorven palkinto 2000 €

Yrittäjä Henri Soikkeli kouluttautui alalle oppisopimuksella isänsä yrityksessä ja perusti lopulta oman yrityksen isän kannustuksesta. Metallipajan tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa parvekkeet, kaiteet, portit ja mönkijäkärryt. Metallialan tuotteita valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan ja tuotteita valmistetaan laidasta laitaan. Metallityöt H. Soikkelin toiminnassa näkyy vahvasti asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden toiveiden kuuntelu ja toteutus. Tuotteiden laatuun panostetaan ja tuotevalikoima on laaja ja yksilöllinen.

Jake Ihalainen (Tmi Jaken Pölli), Otsakorven palkinto 2000 €

Metsäpalveluyrittäjä Jake Ihalainen perusti metsätöihin ja puunkaatoon erikoistuneen yrityksensä jo lukiolaisena pyörittäen yritystä koulun ja myöhemmin armeijan ja opiskelujen ohessa ennen päätoimista yrittäjyyttä. Tmi Jaken Pöllin asiakkaina on mm. kuntia, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä suuria metsäyhtiöitä. Yritystoiminta on muotoutunut ja kehittynyt asiakkaiden tarpeista ja kysynnästä ja markkinointiin panostetaan vahvasti. Ihalaiselta löytyy halua työllistää ja kasvattaa yritystä kannattavasti.

Jani Heikari (H & H Consulting Oy), Otsakorven palkinto 2000 €

Jani Heikari pyörittää H & H Consulting Oy:tä yhdessä Pasi Henttosen kanssa. Yritys on syntynyt Heikarin perustaman Insinööritoimisto Entec Oy:n ja Rakennuttajapalvelu Henttonen Oy:n yhdistyttyä. Rakennuttamiseen ja rakentamisen valvontaan erikoistunut suunnittelutoimisto tekee rakennuttamisen ja suunnittelun konsultointia sekä yksityisellä että julkisella puolella. Yrityksen vahvuuksia ovat ammattitaito, joustavuus ja luotettavuus. H & H Consulting laajalla alueella Kouvolassa, Kotkassa, Lahdessa, pääkaupunkiseudulla ja Lappeenrannassa.

Keijo Soikkeli (Etelä-Suomen Turvamiehet), Otsakorven palkinto 2000 €

Turvallisuusalalla toimiva yritys on saavuttanut hyvää mainetta ammattitaitoisella ja luotettavalla henkilöstöllä, jonka osaamiseen ja hyvinvointiin panostetaan. Etelä-Suomen Turvamiehet on saavuttanut AA-luottoluokituksen, joka on harvinainen toimialan yrityksissä. Yritys on onnistunut kasvamaan.