Olethan huomannut?

Karelia-ammattikorkeakoulu on koonnut yhteen kansiin Otsakorven Säätiön tuella vuosien aikana toteutettuja hankkeita ja toimintamalleja. Koko julkaisu ”Otsakorven Säätiön tuella yrittäjämäiseksi ammattikorkeakouluksi : Kohti galaksin kokoista yrittäjyys- ja innovaatiotoimintaa” löytyy verkkojulkaisuna Theseus.fi:stä. Mukavia lukuhetkiä!

Tällä säätiön ajankohtaispalstalla on viime aikoina ollut aiempaa hiljaisempaa, sillä olemme siirtyneet some-aikaan. Ajankohtaispalstalta voi toki edelleen seurata tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia. Säätiön arjessa mukana pysyy kuitenkin myös tykkäämällä sivustamme Facebookissa tai seuraamalla Twitterissä tai Instagramissa.

Etusivulta, heti ajankohtaispalstan alapuolelta, löytyvät linkit säätiön Facebook-sivulle, Twitteriin ja Instagramiin. Etusivulla on myös kuvapoimintoja Instagramistamme.

Otsakorven säätiön kevään apurahoista tehdään päätökset tulevan viikon lopulla. Apurahojen saajat julkaistaan siis kahden viikon kuluessa. Seuraa siis nettisivujamme tai somea!